WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVK Hildas Beringen  3 - 4  (1-1)

DATUM 28-10-2005  21:30

DOELPUNTEN 1-0 Vanderperre, 1-1 Darrag, 1-2 Bekdemir, 1-3 Darrag, 1-4 Yazgan, 2-4 Duric T, 3-4 Frédérick

VERSLAG Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken maar stuitte op een sterk Beringen dat probeerde via de counter er uit te komen. In de 6de minuut van de wedstrijd scoorde Vanderperre de 1-0 voor Wezel. Beringen kon in de 14de minuut gelijk maken via Darrag. Wezel zette een tandje bij en trachtte zich op die manier weer in de wedstrijd te knokken, maar het bleef 1-1 tot de rust.

Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld te zien: Wezel had balbezit, Beringen verdedigde. Maar het was wel Beringen dat op voorsprong kon komen dankzij Bekdemir. Beringen kon zelf uitlopen tot 1-4 via doelpunten van Darrag en Yazgan. Wezel maakt 7 minuten voor tijd de 2-4, het was Tarzan die scoorde. Wezel besloot 5 minuten voor het einde met vliegende keeper te gaan spelen en dit resulteerde na 2 minuten in een doelpunt. Het was Frédérick die 3-4 scoorde. Op dat moment waren er nog 2 minuten te spelen, Wezel speelde het spelletje met de vliegende keeper redelijk goed en 1 minuut voor tijd kregen ze nog een tien meter. Eerst werd Akin nog met rood van het veld gestuurd en daarna kon Vanderperre zich achter de bal zetten. Gelukkig voor de bezoekers miste hij de tien meter. De laatste minuut kon Beringen met 3 veldspelers nog net stand houden en op die manier een meer dan verdiende overwinning binnenhalen.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Duric, Mallants, Van Elven

Kern Turkiyem Beringen: Cenik, Bagci, Tibari, Akin, Zevne, Darrag, Yazgan, Bekdemir, Azize, Bekdemir

Scheidsrechter: Garcia, Verberckmoes